21 تیر 1404

  • 1404/04/15
  • - تعداد بازدید: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان

نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط بر پخت نذورات و مراکز تهیه غذا در دهه ی محرم در زرقان

هم‌زمان با فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، به ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، تیم‌های کارشناسی بهداشت محیط این شبکه با هدف تأمین سلامت عمومی و جلوگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با غذا، اقدام به بازدید گسترده از مراکز تهیه، پخت و توزیع نذورات، هیئات مذهبی، و واحدهای صنفی مواد غذایی کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان،دکتر سید حسن احمدی معاون بهداشت شبکه و رییس مرکز بهداشت شهرستان زرقان، با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت عزاداران حسینی اظهار داشت:در ایام محرم، به‌ویژه در روزهای اوج عزاداری همچون تاسوعا و عاشورا، نظارت‌های بهداشتی با حساسیت بیشتری انجام می‌شود. هدف اصلی ما اطمینان از رعایت اصول بهداشت محیط، بهداشت فردی و ایمنی غذایی در بین هیئات مذهبی و اماکن پخت نذری است تا ضمن حفظ ارزش معنوی این ایام، از بروز بیماری‌های احتمالی جلوگیری شود.
دکتر احمدی افزود:کارشناسان بهداشت محیط ما به صورت شبانه‌روزی و با برنامه‌ریزی دقیق، اقدام به بازرسی از دیگ‌های نذری، تجهیزات پخت، کیفیت آب مصرفی، روش نگهداری مواد اولیه، وضعیت بهداشتی خادمان، و نحوه بسته‌بندی و توزیع غذا کرده‌اند. همچنین آموزش‌های لازم درباره اصول بهداشت فردی و نکات ایمنی در پخت‌وپز به مسئولان هیئات مذهبی داده شده است.
مهندس مرضیه رضایی کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت ضیغمی نیز با اشاره به همکاری خوب هیئات مذهبی و شهروندان در رعایت نکات بهداشتی افزود:خوشبختانه امسال نیز شاهد همکاری مناسب مردم و برگزارکنندگان مراسم عزاداری با کارشناسان بهداشت بودیم که جای تقدیر دارد. این تعامل سازنده نقش مهمی در کاهش موارد تخلف و افزایش سطح ایمنی مواد غذایی دارد.

رضایی در پایان تأکید کرد: نظارت‌های بهداشتی تا پایان ماه محرم ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف احتمالی برابر مقررات برخورد خواهد شد. از شهروندان نیز درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه موارد غیربهداشتی، مراتب را از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 127447
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید