طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در زرقان
طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در زرقان
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان زرقان همه روزه در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن برگزاری مراسمات مذهبی و پخت نذورات بازرسی کردند .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان زرقان، کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت زرقان گفت: طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی با اولویت مراکز با پتانسیل خطر بالا همه روزه در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل و مناسبت های خاص (ایام محرم و صفر ) در حال اجراست .
مهندس عبدالرضا غفوری اظهار داشت : در مهرماه امسال با توجه به تقارن این ماه با ایام اربعین نظارت ویژه بر اماکن برگزاری مراسمات مذهبی و تهیه و توزیع نذورات درمساجد،تکایا، اماکن متبرکه در دستور کار قرار گرفت وهمچنین نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی،اماکن حساس و سامانه های آب رسانی نیز با شدت و حساسیت بیشتری انجام شد.
او افزود: در مهرماه بیش از 450بازرسی از مراکز و اماکن یاد شده انجام شد که 35مورد اخطار نواقص بحرانی و غیر بحرانی صادر گردید و 2مرکزتهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل عدم توجه به موازین بهداشتی پلمپ شد و همچنین تعداد 670مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی و 1050مورد کلرسنجی در این ماه ثبت گردید .
مهندس غفوری در ادامه گفت: با توجه به راه اندازی آزمایشگاه آب، امیدواریم پوشش نمونه برداری وانجام آزمایشات میکروبی از سامانه های آب رسانی به حد مطلوب برسد.
وی عنوان کرد:شهروندان محترم می توانند جهت ثبت و پیگری شکایات بهداشتی خود با سامانه تلفنی رایگان 190تماس حاصل نمایند.
نظر دهید