10 اردیبهشت 1403

  • 1402/10/12
  • - تعداد بازدید: 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده های سالم در محل کار

یک برنامه غذایی سالم در محیط کار باعث سلامت جسم و روان و همچنین افزایش بازدهی کارکنان می شود. برنامه غذایی سالم شامل همه ی گروه های غذایی لازم برای بدن مانند نان و غلات که شامل نان و غلات سبوس دار می باشد، گروه شیر و لبنیات که بهتر است به صورت کم چرب باشد، گروه میوه ها و سبزیجات و گروه گوشت و تخم مرغ می باشد و باید انرژی مورد نیاز هر فرد را تامین کند.
مصرف صبحانه کامل برای تامین انرژی و سوخت رسانی به مغز برای شروع فعالیت روزانه اهمیت زیادی برای کارکنان دارد. صبحانه بهتر است که حاوی کربوهیدرات های پیچیده به جای قندهای ساده باشد که به صورت مصرف نان های سبوس دار مثل نان سنگک و نان تست به جای نان های سفید و یا کیک و بیسکوییت است. همچنین مصرف پنیرهای کم چرب به همراه گردو و سبزیجات و یا تخم مرغ آبپز می تواند انتخاب های خوبی برای وعده صبحانه باشد.
مصرف میان وعده های سالم در طی روز برای تامین مجدد انرژی در محیط کار ضروری است. شیر کم چرب، میوه های مختلف و خرما، مغزها و دانه ها انتخاب های خوبی برای میان وعده هستند. توصیه می شود که افراد از قند های ساده مثل شیرینی ها، کیک و بیسکوییت، آبمیوه و تنقلات مثل چیپس و پفک در میان وعده خود استفاده نکنند.
نسرین دهش کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان زرقان

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 92392
کلیدواژه