روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان زرقان
گشت مشترک طرح ارتقا کیفیت بهداشت و تضمین سلامت مواد غذایی در شهرستان زرقان
طرح ارتقا کیفیت بهداشت و تضمین سلامت تخم مرغ در زرقان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان زرقان، در راستای طرح ارتقا کییفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ،گشت مشترک بازرسی ازمراکز عرضه تخم مرغ انجام شد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط گفت: این بازرسی توسط واحد بهداشت محیط به اتفاق نماینده و بازرس تعزیرات اتاق اصناف صورت گرفت .
مهندس ایرج عباسی گفت: در این بازرسی ضمن تاکید بر سلامت تخم مرغ های عرضه شده بر همکاری در جهت جلوگیری از عرضه تخم مرغ فله و بدون شناسنامه و نگهداری وعرضه تخم ماکیان در شرایط سرد (بین 2تا 8درجه سانتیگراد) در فروشگاهها تاکید گردید .
وی افزود: در این گشت مشترک تعداد 14 واحد صنفی مورد بازرسی و پایش قرار گرفت .
پایان خبر
نظر دهید