روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان
کشف و امحای 75 کیلو ماده اولیه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در یک واحد تولیدی در زرقان
کشف و امحای 75 کیلو ماده اولیه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در یک واحد تولیدی در زرقان
مقدار 75 کیلو ماده اولیه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در یک واحد تولیدی در زرقان کشف و امحا گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان،
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان،
دکتر بابک بهزادی سرپرست این شبکه گفت: طی بازرسی های صورت گرفته در فروردین ماه 1402 از کارخانجات تحت پوشش واحد نظارت بر موادغذایی شبکه بهداشت و درمان زرقان، مقدار 75 کیلو گرم ماده اولیه وارداتی تاریخ مصرف گذشته به ارزش ششصد میلیون ریال کشف و ضبط گردید.
مهندس قباد افسری کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه اظهار داشت: بازرسان واحد نظارت بر مواد غذایی براساس شیوه نامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به بررسی سلامت مواد غذایی تولیدی در کارخانه های سطح شهرستان می کنند و چنانچه پس از نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه مشخص گردد که محصول تولیدی دارای عدم انطباق با مجوزهای بهداشتی و استانداردهای مربوطه است و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد محصول ضبط و بر اساس قوانین و مقررات مربوطه معدوم میگردد.
افسری افزود: کارشناسان این شبکه طی بازرسی های مستمر، شرایط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی، مواد اولیه ورودی به کارخانجات، محصولات تولیدی آنها و حضور مسولین کنترل کیفی در زمان فعالیت کارخانجات. واحدهای تولیدی را مورد نظارت قرار میدهند و در صورت عدم رعایت موازین بهداشتی مطابق با قوانین و مقررات با آنها رفتار خواهد شد. پایان خبر./
مهندس قباد افسری کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه اظهار داشت: بازرسان واحد نظارت بر مواد غذایی براساس شیوه نامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به بررسی سلامت مواد غذایی تولیدی در کارخانه های سطح شهرستان می کنند و چنانچه پس از نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه مشخص گردد که محصول تولیدی دارای عدم انطباق با مجوزهای بهداشتی و استانداردهای مربوطه است و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد محصول ضبط و بر اساس قوانین و مقررات مربوطه معدوم میگردد.
افسری افزود: کارشناسان این شبکه طی بازرسی های مستمر، شرایط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی، مواد اولیه ورودی به کارخانجات، محصولات تولیدی آنها و حضور مسولین کنترل کیفی در زمان فعالیت کارخانجات. واحدهای تولیدی را مورد نظارت قرار میدهند و در صورت عدم رعایت موازین بهداشتی مطابق با قوانین و مقررات با آنها رفتار خواهد شد. پایان خبر./
نظر دهید