13 فروردین 1404

  • 1404/01/09
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان

پایش 112 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان زرقان با گذشت یک هفته از تعطیلات نوروزی

112 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی از ابتدای تعطیلات نوروزی مورد بازرسی و پایش شاخص های بهداشتی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان، دکتر بابک بهزادی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان گفت: با گذشت یک هفته از تعطیلات سال نو ناظران بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان از 112 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 22 مرکز اقامتی و 11 مرکز و اماکن بین راهیبازدید کردند. همچنین طی این مدت ۲۴ کارخانه ی تولید مواد غذایی نیز مورد پایش بازرسان غذا قرار گرفت.

دکتر بهزادی افزود: نظر به اینکه امسال ماه مبارک رمضان درتعطیلات نوروز قرار دارد، با توجه به اولویت ما که سلامت همشهریان و مسافران نوروزی است، بازرسی ها با تشدید ویژه ای انجام گرفت و تا پایان هفته ی آینده نیز در تمامی روز های هفته ادامه خواهد داشت.

همشهریان گرامی میتوانند هرگونه شکایات بهداشتی خود را از طریق تماس با سامانه ی ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت نمایند تا به صورت محرمانه در سریع ترین زمان ممکن مورد پیگیری قرار گیرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 120653
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید