روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان
پایش 112 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان زرقان با گذشت یک هفته از تعطیلات نوروزی
112 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی از ابتدای تعطیلات نوروزی مورد بازرسی و پایش شاخص های بهداشتی قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان، دکتر بابک بهزادی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان گفت: با گذشت یک هفته از تعطیلات سال نو ناظران بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان از 112 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 22 مرکز اقامتی و 11 مرکز و اماکن بین راهیبازدید کردند. همچنین طی این مدت ۲۴ کارخانه ی تولید مواد غذایی نیز مورد پایش بازرسان غذا قرار گرفت.
دکتر بهزادی افزود: نظر به اینکه امسال ماه مبارک رمضان درتعطیلات نوروز قرار دارد، با توجه به اولویت ما که سلامت همشهریان و مسافران نوروزی است، بازرسی ها با تشدید ویژه ای انجام گرفت و تا پایان هفته ی آینده نیز در تمامی روز های هفته ادامه خواهد داشت.
همشهریان گرامی میتوانند هرگونه شکایات بهداشتی خود را از طریق تماس با سامانه ی ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت نمایند تا به صورت محرمانه در سریع ترین زمان ممکن مورد پیگیری قرار گیرد.
نظر دهید