روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان
دربازدید کارکنان شبکه بهداشت ودرمان زرقان از کارخانه شیر پگاه صورت گرفت: آشنایی با مراحل تولید محصولات لبنی فرادما و روش های نگهداری آن
دربازدید کارکنان شبکه بهداشت ودرمان زرقان از کارخانه شیر پگاه صورت گرفت: آشنایی با مراحل تولید محصولات لبنی فرادما و روش های نگهداری آن
پرسنل شبکه بهداشت و درمان زرقان از کارخانه شیر پگاه فارس بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان، با هماهنگی واحد غذای این شبکه، کارکنان شبکه بهداشت و درمان زرقان در کارخانه شیر پگاه فارس حضور یافتند و بخش های مختلف این کارخانه را مورد بازدید قرار دادند.
در این بازدید مهندس حسام حمیدی مسئول فنی شرکت پگاه توضیحات کاملی در خصوص نحوه تولید محصولات لبنی ارائه داد و گفت: در فرآیند تولید محصولات لبنی فرادما از هیچگونه مواد نگهدارنده ای استفاده نمیشود و علت ماندگاری بالای این محصولات فرآیند خاص تولید میباشد .
در فرآیند تولید شیر فرادما، حرارت بالا طی مدت زمان زیر پنج ثانیه به شیرخامداده میشود و طی این فرآیند کلیه میکروب های غیربیماری زا از بین میرود و میکروب های بیماری زا غیرفعال میشوند. پس از آن فرآیند بسته بندی شیر در چهارلایه نفوذ ناپذیر انجام میشود و تا زمانیکه بسته بندی باز نشده و امکان ورود میکروب به محصول مهیا نباشد شیر حداکثر تا شش ماه سالم می ماند.
سارا شاهدی کارشناس مدیریت غذای شبکه بهداشت و درمان زرقان افزود: کلیه واحدهای تولیدی تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان زرقان، توسط کارشناسان واحد غذا و طبق ضوابط سازمان غذا و دارو طی یک برنامه منظم مورد بازدید قرار میگیرند و محصولات و همچنین شرایط تولید آن ها از نظر بهداشتی بررسی می شود و درصورت عدم انطباق با استانداردهای تولید، پیگیری می شود
شاهدی در ادامه گفت: همشهریان گرامی میتوانند هرگونه شکایت در حوزه ی تولید مواد غذایی و آرایشی بهداشتی را از طریق سامانه fms.sums.ac.ir ثبت نموده و پیگیری نمایند. پایان خبر./
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان، با هماهنگی واحد غذای این شبکه، کارکنان شبکه بهداشت و درمان زرقان در کارخانه شیر پگاه فارس حضور یافتند و بخش های مختلف این کارخانه را مورد بازدید قرار دادند.
در این بازدید مهندس حسام حمیدی مسئول فنی شرکت پگاه توضیحات کاملی در خصوص نحوه تولید محصولات لبنی ارائه داد و گفت: در فرآیند تولید محصولات لبنی فرادما از هیچگونه مواد نگهدارنده ای استفاده نمیشود و علت ماندگاری بالای این محصولات فرآیند خاص تولید میباشد .
در فرآیند تولید شیر فرادما، حرارت بالا طی مدت زمان زیر پنج ثانیه به شیرخامداده میشود و طی این فرآیند کلیه میکروب های غیربیماری زا از بین میرود و میکروب های بیماری زا غیرفعال میشوند. پس از آن فرآیند بسته بندی شیر در چهارلایه نفوذ ناپذیر انجام میشود و تا زمانیکه بسته بندی باز نشده و امکان ورود میکروب به محصول مهیا نباشد شیر حداکثر تا شش ماه سالم می ماند.
سارا شاهدی کارشناس مدیریت غذای شبکه بهداشت و درمان زرقان افزود: کلیه واحدهای تولیدی تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان زرقان، توسط کارشناسان واحد غذا و طبق ضوابط سازمان غذا و دارو طی یک برنامه منظم مورد بازدید قرار میگیرند و محصولات و همچنین شرایط تولید آن ها از نظر بهداشتی بررسی می شود و درصورت عدم انطباق با استانداردهای تولید، پیگیری می شود
شاهدی در ادامه گفت: همشهریان گرامی میتوانند هرگونه شکایت در حوزه ی تولید مواد غذایی و آرایشی بهداشتی را از طریق سامانه fms.sums.ac.ir ثبت نموده و پیگیری نمایند. پایان خبر./
نظر دهید