برگزاری هفته مسمومیت ها در مدارس ابتدایی زرقان
برگزاری هفته مسمومیت ها در مدارس ابتدایی زرقان
به مناسبت هفته مسمومیت ها جلسه آموزشی در این باره ویژه کلاسهای اول ،دوم و سوم در مدرسه ابتدایی اسلامی نژاد زرقان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان زرقان، مدیرغذا و دارو شبکه بهداشت ودرمان زرقان گفت: هر چیزی که زیاد از حد وارد بدن شود سم بوده ومی تواند باعث مسمومیت شود.
مسمومیت غذایی به دلایل مختلفی مانند آلودگی به میکروب ها یا مواد شیمیایی، آلرژی به غذاها وپرخوری رخ میدهد .
علائم مسمومیت غذایی ممکن است چند ساعت یا چند روز بعد از خوردن غذا ظاهر شود .رایج ترین علائم شامل تهوع ،استفراغ ،درد شکم و اسهال که ممکن است آبکی یا خونی و تب باشد. که درمان آن بیشتر حمایتی بوده وبا مصرف پودر آ ار اس و مایعات فراوان قابل جبران است .
دکتر ضمیریان گفت: هوای سرد باعث کاهش رشد باکتری شده حفظ دمای 4درجه سانتیگراد و کمتر برای یخچال و منفی 17 درجه سانتیگراد برای فریزر یکی از راههای موثر در جهت کاهش ریسک مسمومیت غذایی است. گوشت ،مرغ ،تخم مرغ دو ساعت بعداز پخت باید دریخچال یا فریزر نگهداری شود
دکتر ضمیریان در این جلسه آموزشی در باره مصرف صحیح آنتی بیوتیک ها توضیحاتی ارائه داد و به تفاوت ویروس و میکروب اشاره کرد و گفت :اغلب سرماخوردگی ها و آنفولانزا ها ویروسی هستند و احتیاجی به مصرف انتی بیوتیک ندارند و با خوردن میوه های دارای ویتامین ث ، مایعات گرم و سوپ درمان می شوند و فرد بیمار باید استراحت کافی داشته باشد.
مدیر غذا و دارو شبکه بهداشت ودرمان زرقان، از برگزاری جشنواره کودک ودارو خبر داد واظهار داشت که دراین جشنواره هر کودک با کمک والدین می تواند کلیپ یک دقیقه ای با موضوع مسمومیت و سلامت صداگذاری کرده و به آدرس اینستاگرام شبکه بهداشت ودرمان زرقان ( zarghan_behdasht)ارسال کند که به 5نفر از نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا می شود.
نظر دهید