روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان
برگزاری نشست آموزشی پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جهت قصبه شهرستان زرقان
نشست آموزشی با موضوع پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جهت گروه قصبه ی شاغل در شهرستان زرقان برگزار شد.
نشست آموزشی با موضوع پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جهت گروه قصبه ی شاغل در شهرستان زرقان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان، سجاد کریمی کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر این شبکه گفت:
در این نشست آموزشی بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی توسط قصابان و عرضه کنندگان گوشت تاکید شد و خطرات و بیماری های ناشی از بی دقتی نسبت به رعایت اصول بهداشتی شرح داده شد.
کریمی افزود:
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که توسط گونهای از کنهها منتقل میشود. این بیماری از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح حیوان و تماس با امعاء و احشاء آلوده آن و درصورت عدم رعایت نکات بهداشتی به انسان منتقل میشود.
این کارشناس مبارزه با بیماری ها اظهار داشت:
علائم بیماری یک تا سه روز و حداکثر نه روز پس از گزش کنه و پنج تا شش روز پس از تماس با بافت یا خون حیوان آلوده به صورت ناگهانی با سردرد شدید، تب، لرز، دردعضلانی بویژه درناحیه پشت و پاها، گیجی، درد و سفتی ناحیه گردن، درد و قرمزی چشم دیده می شود.
جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری، بایستی قبل از مصرف، گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و آلایشهای خوراکی نظیر دل، جگر و قلب حداقل به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شود.