روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان
بازدید کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از صنایع غذایی تحت پوشش شهرستان زرقان
کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در راستای پایش و نظارت بر واحدهای تولیدی تحت پوشش، از صنایع غذایی فعال در شهرستان زرقان بازدید بهعمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان، مهندس محمد ملکی کارشناس صنایع غذایی این شبکه ضمن اعلام این خبر گفت: در این بازدید که با همراهی کارشناسان کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی واحد غذا صورت گرفت، خط تولید یکی از واحدهای فرآوری رب گوجهفرنگی بهصورت تخصصی مورد بررسی قرار گرفت. ضمن ارزیابی فرآیند تولید و تجهیزات مورد استفاده، پیرامون چالشها و راهکارهای بهبود فرایند تبادلنظر شد. هدف از این بازدید، ارتقاء سطح ایمنی و کیفیت مواد غذایی تولیدی، بررسی میزان انطباق با ضوابط بهداشتی و فنی، و حمایت از بهبود عملکرد صنایع غذایی منطقه عنوان شد.
کارشناسان حاضر در این برنامه ضمن قدردانی از تلاشهای صورتگرفته در راستای رعایت استانداردها، بر استمرار همکاری و اصلاح فرآیندها برای تضمین سلامت مصرفکنندگان تأکید کردند.
نظر دهید