11 فروردین 1404

  • 1403/12/11
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان

اهمیت نان کامل

طبق گزارشات انجام شده سه مورد از 15 عامل اصلی خطر مرگ زودهنگام در جهان مربوط به عوامل خطر رژیم غذایی شامل مصرف زیاد سدیم(نمک)، مصرف کم غلات کامل و مصرف کم حبوبات بود که در ایران مصرف کم غلات کامل اصلی ترین عامل خطر رژیم غذایی در مرگ زود هنگام بود.

مردم ایران نان کامل را کمتر و نان سفید را بیشتر مصرف می کنند.در حالیکه نان کامل مانند( سنگک تهیه شده با آرد کامل) نسبت به نان های تهیه شده با ارد سفید از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار میباشد.مصرف نانی که با ارد سفید تهیه می شودخطر اضافه وزن و چاقی، بیماری های غیر واگیر بویژه دیابت، چربی خون بالا، بیماری های قلبی عروقی و سرطانها و همچنین کمبود ریز مغذی ها را افزایش میدهد.

فاطمه اسماعیلی نسب کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان زرقان

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 119042
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید