29 مهر 1404

  • 1404/07/23
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان

اجرای طرح پایش رشد و آموزش تغذیه دانش آموزان در مدارس زرقان

در راستای ارتقای سلامت تغذیه‌ای دانش‌آموزان و همزمان با آغاز طرح توزیع شیر در مدارس ابتدایی دولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵، برنامه‌ی تن‌سنجی و آموزش تغذیه با هدف پیشگیری از سوءتغذیه، ارتقای سلامت دانش‌آموزان، ترویج فرهنگ مصرف شیر و تأمین میان‌وعده‌ی مناسب غذایی در مدارس شهرستان زرقان اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان، فاطمه اسماعیلی‌نسب، کارشناس تغذیه این شبکه، اعلام کرد: در این برنامه کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت و درمان زرقان، قد و وزن دانش‌آموزان را اندازه گیری کرده و پرسشنامه‌ های مربوط به میزان و الگوی مصرف لبنیات توسط دانش‌آموزان را تکمیل می کنند.

وی افزود: همچنین در این طرح آموزش های لازم با محوریت اهمیت مصرف شیر و لبنیات، عادات غذایی صحیح و مصرف میان‌وعده‌های سالم برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

اسماعیلی‌نسب بیان کرد: مطالب آموزشی به زبان ساده و همراه با پرسش و پاسخ ارائه می‌شود تا دانش‌آموزان با نقش تغذیه‌ی مناسب در سلامت، رشد و یادگیری بهتر آشنا شوند. هدف از اجرای این برنامه، افزایش آگاهی تغذیه‌ای و ترویج مصرف شیر به عنوان منبع غنی کلسیم و پروتئین در میان دانش‌آموزان است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تداوم اجرای چنین برنامه‌هایی، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای سلامت جسمی و تغذیه‌ای نسل آینده برداشته شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 135134
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید