17 بهمن 1403

  • 1403/10/04
  • - تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان

اجرای جشنواره غذا در دو مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان زرقان به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم

همزمان با پانزدهمین پویش ملی تغذیه سالم، در دو مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان زرقان جشنواره غذا برگزار شد.

همزمان با پانزدهمین پویش ملی تغذیه سالم، در دو مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان زرقان جشنواره غذا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان، فاطمه اسماعیلی نسب کارشناس تغذیه این شبکه گفت: در راستای اجرای پویش ملی تغذیه سالم با هماهنگی واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت زرقان و همکاری رابطین سلامت، جشنواره غذا در دو مرکز خدمات جامع سلامت بندامیر و لپویی اجرا شد. در این برنامه ها که با حضور کارشناسان تغذیه این مراکز همراه بود ضمن آموزش در خصوص اهداف پویش ملی تغذیه، از رابطین سلامت فعال تقدیر به عمل آمد.

اسماعیلی نسب ضمن اشاره بر شعار پانزدهمین پویش ملی تغذیه سالم، بر اهمیت انتخاب روغن های سالم در رژیم غذایی تاکید کرد و گفت: روغن کانولا، روغن مخلوط و روغن زیتون به دلیل ویژگی های تغذیه ای منحصر به فردی که دارند، بهترین گزینه ها برای پخت و پز به شمار می آیند. همچنین برای سرخ کردن مواد غذایی باید توجه شود که تنها از روغن هایی که ویژه ی سرخ کردن تولید شده اند، استفاده شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 115334
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید