01 آذر 1403

  • 1403/04/02
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان

برگزاری نشست آموزشی پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جهت قصبه شهرستان زرقان

نشست آموزشی با موضوع پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جهت گروه قصبه ی شاغل در شهرستان زرقان برگزار شد.

نشست آموزشی با موضوع پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جهت گروه قصبه ی شاغل در شهرستان زرقان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان، سجاد کریمی کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر این شبکه گفت:

در این نشست آموزشی بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی توسط قصابان و عرضه کنندگان گوشت تاکید شد و خطرات و بیماری های ناشی از بی دقتی نسبت به رعایت اصول بهداشتی شرح داده شد.

کریمی افزود:

تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که توسط گونه‌ای از کنه‌ها منتقل می‌شود. این بیماری از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح حیوان و تماس با امعاء و احشاء آلوده آن و درصورت عدم رعایت نکات بهداشتی به انسان منتقل می‌شود.

این کارشناس مبارزه با بیماری ها اظهار داشت:

علائم بیماری یک تا سه روز و حداکثر نه روز پس از گزش کنه و پنج تا شش روز پس از تماس با بافت یا خون حیوان آلوده به صورت ناگهانی با سردرد شدید، تب، لرز، دردعضلانی بویژه درناحیه پشت و پاها، گیجی، درد و سفتی ناحیه گردن، درد و قرمزی چشم دیده می شود. 

جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری، بایستی قبل از مصرف، گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و آلایش‌های خوراکی نظیر دل، جگر و قلب حداقل به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 104067
کلیدواژه