روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان
نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط بر پخت نذورات و مراکز تهیه غذا در دهه ی محرم در زرقان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان،دکتر سید حسن احمدی معاون بهداشت شبکه و رییس مرکز بهداشت شهرستان زرقان، با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت عزاداران حسینی اظهار داشت:در ایام محرم، بهویژه در روزهای اوج عزاداری همچون تاسوعا و عاشورا، نظارتهای بهداشتی با حساسیت بیشتری انجام میشود. هدف اصلی ما اطمینان از رعایت اصول بهداشت محیط، بهداشت فردی و ایمنی غذایی در بین هیئات مذهبی و اماکن پخت نذری است تا ضمن حفظ ارزش معنوی این ایام، از بروز بیماریهای احتمالی جلوگیری شود.

دکتر احمدی افزود:کارشناسان بهداشت محیط ما به صورت شبانهروزی و با برنامهریزی دقیق، اقدام به بازرسی از دیگهای نذری، تجهیزات پخت، کیفیت آب مصرفی، روش نگهداری مواد اولیه، وضعیت بهداشتی خادمان، و نحوه بستهبندی و توزیع غذا کردهاند. همچنین آموزشهای لازم درباره اصول بهداشت فردی و نکات ایمنی در پختوپز به مسئولان هیئات مذهبی داده شده است.
مهندس مرضیه رضایی کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت ضیغمی نیز با اشاره به همکاری خوب هیئات مذهبی و شهروندان در رعایت نکات بهداشتی افزود:خوشبختانه امسال نیز شاهد همکاری مناسب مردم و برگزارکنندگان مراسم عزاداری با کارشناسان بهداشت بودیم که جای تقدیر دارد. این تعامل سازنده نقش مهمی در کاهش موارد تخلف و افزایش سطح ایمنی مواد غذایی دارد.
مهندس مرضیه رضایی کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت ضیغمی نیز با اشاره به همکاری خوب هیئات مذهبی و شهروندان در رعایت نکات بهداشتی افزود:خوشبختانه امسال نیز شاهد همکاری مناسب مردم و برگزارکنندگان مراسم عزاداری با کارشناسان بهداشت بودیم که جای تقدیر دارد. این تعامل سازنده نقش مهمی در کاهش موارد تخلف و افزایش سطح ایمنی مواد غذایی دارد.


رضایی در پایان تأکید کرد: نظارتهای بهداشتی تا پایان ماه محرم ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف احتمالی برابر مقررات برخورد خواهد شد. از شهروندان نیز درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه موارد غیربهداشتی، مراتب را از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.
نظر دهید