28 اردیبهشت 1404

  • 1403/10/15
  • - تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان

بازدید مشترک از رستورانها و بیرون برهای شهرستان زرقان در راستای اجرای پویش ملی تغذیه سالم

در راستای اجرای برنامه پویش ملی تغذیه سالم با تاکید بر شعار"روغن مناسب،غذای سالم، خانواده سالم" گشت مشترک و بازرسی از رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان زرقان با حضور بازرسان بهداشت محیط، و کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت و درمان زرقان انجام شد.

در راستای اجرای برنامه پویش ملی تغذیه سالم با تاکید بر شعار"روغن مناسب،غذای سالم، خانواده سالم" گشت مشترک و بازرسی از رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان زرقان با حضور بازرسان بهداشت محیط، و کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت و درمان زرقان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان، دکتر سیدحسن احمدی معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان زرقان گفت: در این بازدید مشترک که با هدف نظارت بر رعایت مسائل بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بررسی نحوه تهیه و پخت غذا در رستوران ها و غذا خوری ها انجام شد، بازرسان بهداشت محیط بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی بر اساس چک لیست ابلاغی بر رستوران ها و آشپز خانه ها نظارت کردند، همچنین با توجه به محورهای پویش، آموزش های لازم در خصوص انتخاب صحیح مواد مصرفی انجام گرفت.
 دکتر احمدی افزود: در برنامه پویش ملی تغذیه سالم کنترل و بازرسی ویژه از رستوران‌ها با اولویت انتخاب روغن مناسب مصرف، کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت فردی و آب آشامیدنی نیز انجام خواهد شد. همچنین در طول اجرای برنامه توسط بازرسین از تجهیزات پرتابل بازرسی استفاده بهینه به عمل خواهد آمد. در این برنامه شرایط بهداشتی اماکن و مواد اولیه مصرفی مورد بررسی قرار می گیرد و با توجه به شرایط و نواقص موجود در رستوران ها و غذاخوری ها، در صورت تخلف برای محل مذکور پرونده تعزیراتی تشکیل می شود.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 116021
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید