همایش نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل چاقی کودکان در زرقان
همایش نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل چاقی کودکان در زرقان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان زرقان، اصول
شناسایی چاقی در کودکان ، عوامل موثر در بروز چاقی کودکان، اصول تغذیه سالم، معرفی
گروههای غذایی ایرانی، ارائه راهکارهای کنترل چاقی در کودکان موضوعاتی بودکه در
این همایش عنوان شد.
کارشناس مسوول واحد تغذیه شبکه بهداشت ودرمان زرقان با اشاره به معظل چاقی کودکان به عنوان یک بیماری جهانی و روند رو به رشد آن اظهار داشت : تغذیه ناسالم ، سبک زندگی نادرست ،کم تحرکی ، عوامل ژنتیکی و درموارد نادری بیماری های خاص از جمله علل تاثیر در بروز چاقی و بیماری های مربوط به آن است که سلامت کودکان را تهدید می کند.
عبداله به نیا گفت: امروزه چاقی نیز یکی از مولفه های سوءتغذیه است و فست فودها به عنوان یکی از مهمترین عوامل چاقی تهدیدی برای سلامتی افراد و بروز بسیاری از بیماری ها ی جدید به شمار می رود.
به نیا اضافه کرد: افزایش مصرف چربی، شکر، غذاهای فوری و تنقلات (Snak) ، کاهش مصرف میوه و سبزی، افزایش سهم تامین انرژی چربی ، فرهنگ مردم از نظر مهمان نوازی و دور هم غذاخوردن و علاقه مندی به داشتن کودک تپل عوامل مستعد کننده چاقی در ایران است.
در ادامه همایش فاطمه محمدی کارشناس واحد تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ضیغمی نیز در مورد هرم و گروههای مختلف غذایی و سهم مورد نیاز روزانه یک کودک در حال رشد صحبتهایی را ارائه داد.
نظر دهید