03 آذر 1403

  • 1399/11/07
  • - تعداد بازدید: 317
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان زرقان

برگزاری وبینار آموزشی نقش تغذیه در دوران کرونا در شهرستان زرقان

وبینار آموزشی نقش تغذیه در دوران کرونا با مشارکت اداره نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان زرقان برگزار شد.

وبینار آموزشی نقش تغذیه در دوران کرونا با مشارکت اداره نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان زرقان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان زرقان، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت ودرمان زرقان در این وبینار گفت: سه اصل تغذیه برای تقویت ایمنی بدن تنوع ،تناسب و تعادل غذایی می باشد و با توجه به اهمیت و ضرورت تقویت سیستم ایمنی بدن دربیماران کرونایی وبهبود یافتگان در دوره نقاهت ، رعایت اصول تغذیه ای ضروری است.

عبداله بهنیا در ادامه گفت :تغذیه صحیح به معنی مصرف مواد غذایی گران قیمت نیست.برای تقویت سیستم ایمنی بدن به اندازه کافی از منابع پروتئینی و ریز مغذی ها استفاده کنید.بهترین منبع پروتئینی ارزان،حبوبات است که همراه با غلات ارزش غذایی معادل گوشت خواهد داشت.

وی اضافه کرد، برای پیشگیری از کرونا، مکمل های مولتی ویتامین را خودسرانه مصرف نکنید. به جای مصرف مکمل های مولتی ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی ، از سبزی ها و میوه های فصل استفاده کنید و اگر بدلیل مشکلات گوارشی قادر به مصرف سبزیجات به صورت خام نیستید ، آنها را به شکل بخارپز مصرف کنید.

بهنیا افزود،درکودکان 2 تا 12سال، مصرف هر دو ماه یک عدد مکمل 50هزار واحدی ویتامین dبه تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا کمک می کند.

معرفی پنج پرهیزغذایی تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن،عوامل تهدید خانه نشینی در افزایش اضافه وزن و ارائه راهکار جهت تبدیل تهدید ها به فرصت در زمان خانه نشینی در دوران کرونا از دیگر مواردی بود که در این جلسه آموزشی مطرح شد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 36200
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید