روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان
افزایش نظارت ها بر فروشگاه ها و اماکن تهیه توزیع مواد غذایی زرقان در نوروز امسال
افزایش نظارت ها بر فروشگاه ها و اماکن تهیه توزیع مواد غذایی زرقان در نوروز امسال
نظارت بر فروشگاه ها و اماکن تهیه توزیع مواد غذایی زرقان در نوروز امسال افزایش می یابد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان، دکتر بابک بهزادی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان گفت: باتوجه به تقارن نوروز امسال با ماه مبارک رمضان، نظارت های بهداشت محیط از قنادی، کبابی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در دو نوبت صبح و عصر انجام خواهد شد و با توجه به اینکه تقاضای مردم برای تهیه مواد غذایی در این روزها بیشتر است بازرسی بیشتر از این اماکن از جمله اهداف نظارت ها هستند.
مهندس ایرج عباسی مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان زرقان گفت: نمونهبرداری از مواد پرمصرف مردم در ماه مبارک رمضان از جمله زولبیا و بامیه، آش، حلیم و کباب در راستای حفظ کیفیت مورد نیاز و همچنین سنجش میکروبی و شیمیایی این مواد و عدم استفاده از رنگ شیمیایی و سایر افزودنیهای غیر مجاز از جمله مواردی است که در این بازرسی ها مورد انجام قرار میگیرد.
عباسی خاطر نشان کرد: این بازرسی ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام خواهد شد و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی، با آن صنف برخورد میشود و نسبت به پلمپ محل و معرفی به دادسرا اقدامهای لازم انجام میشود.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زرقان، دکتر بابک بهزادی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرقان گفت: باتوجه به تقارن نوروز امسال با ماه مبارک رمضان، نظارت های بهداشت محیط از قنادی، کبابی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در دو نوبت صبح و عصر انجام خواهد شد و با توجه به اینکه تقاضای مردم برای تهیه مواد غذایی در این روزها بیشتر است بازرسی بیشتر از این اماکن از جمله اهداف نظارت ها هستند.
مهندس ایرج عباسی مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان زرقان گفت: نمونهبرداری از مواد پرمصرف مردم در ماه مبارک رمضان از جمله زولبیا و بامیه، آش، حلیم و کباب در راستای حفظ کیفیت مورد نیاز و همچنین سنجش میکروبی و شیمیایی این مواد و عدم استفاده از رنگ شیمیایی و سایر افزودنیهای غیر مجاز از جمله مواردی است که در این بازرسی ها مورد انجام قرار میگیرد.
عباسی خاطر نشان کرد: این بازرسی ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام خواهد شد و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی، با آن صنف برخورد میشود و نسبت به پلمپ محل و معرفی به دادسرا اقدامهای لازم انجام میشود.
او تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند با شماره 190 تماس بگیرند و شکایت خود را مطرح نمایند. پایان خبر./
نظر دهید