اخبار کمیته مستند سازی

برگزاری کارگاه مستندسازی ویژه پزشکان مراکز( 15/10/92)
       درتاریخ 92/10/15 کارگاه یک روزه آموزش مستندسازی و بهبود فرآیندها در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان زرقان جهت پزشکان عمومی و دندانپزشکان  ( رسمی - پیمانی و طرحی )شاغل در شبکه بهداشت  برگزار گردید. و آقای مهندس منیری دبیر کمیته مستند سازی آموزشهای لازم  درخصوص دستورالعمل جدید سال 92 روش های مستندسازی و نحوه ارزشیابی پزشکان مطالبی عنوان گردید.

برگزاری کارگاه مستندسازی ویژه بهورزان خانه های بهداشت (23/9/92)

درتاریخ 92/9/23 کارگاه یک روزه آموزش مستندسازی و بهبود فرآیندها در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان زرقان جهت بهورزان برگزار گردید. و آقای مهندس منیری دبیر کمیته درخصوص دستورالعمل جدید سال 92 روش های مستندسازی و نحوه ارزشیابی کارکنان مطالبی عنوان گردید.

برگزاری کارگاه مستند سازی ویژه کارشناسان وکارکنان شبکه بهداشت( 92/9/30)

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1393-3-21 0:37        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ